Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Venus Vs Mars

Και ξυπνάει η Βίκυ (Πίτσα, Βαγγελίτσα, Ευτέρπη, Άρτεμις,…)το πρωί και ετοιμάζεται για τη δουλειά της. Ο Γιώργος (Δημήτρης, Κώστας, Μπάμπης…) κοιμάται ακόμα στην αριστερή μεριά του κρεβατιού, γιατί είναι πιο τυχερός, πιάνει δουλειά μια ώρα μετά.

Η Βίκυ τον κοιτάει, χαμογελάει και σκέφτεται την προηγούμενη νύχτα, ήταν τόσο γλυκός, τρυφερός, έδειχνε να νοιάζεται. Αλλά τι ήταν αυτό που της είπε για εκείνες τις διακοπές πρόπερσι; Ήταν λίγο πριν γνωριστούνε, είχε πάει στο νησί με την παλιοπαρέα. Καλά παιδιά αλλά τον παρασύρουνε.. τι εννοούσε με το «ήταν από τα καλύτερα καλοκαίρια του»?? μήπως είχε γνωρίσει καμία? Αφού και πέρσι που πήγαν μαζί περάσανε πολύ καλά.. δεν ήταν οι φίλοι του μαζί βέβαια αλλά και πάλι.. μήπως η πρώην του είχε ξαναεπικοινωνήσει? Δεν την γνώρισα ποτέ. Λες να είναι ακόμα ερωτευμένος? Να μην την έχει ξεπεράσει? Κι αν τελικά όλα είναι ένα ψέμα? Μα πώς γίνεται, κι όλα αυτά που περάσανε μαζί? Τόσες μέρες, τόσες νύχτες, εκδρομές… και σ’ εκείνο το μαγαζί που δεν θέλει να πηγαίνει? Μήπως όντως δεν την έχει ξεπεράσει?

Ο Γιώργος έχει αρχίσει να ξυπνάει γιατί η Βίκυ κάνει λίγη φασαρία, έχει ανάψει και το φως.. την κοιτάει, όμορφη είναι! Και οι προηγούμενες όμως δεν ήταν κακές.. τι να έκανε ο ΠΑΟ χτες? και η Manchester?? Το είχα παίξει και διπλό.. και πρέπει να αλλάξω και τα λάστιχα στο αυτοκίνητο γιατί είναι ώρα τους κι ένα service, το χρειάζεται, τόσες εκδρομές, πολλά χιλιόμετρα… ώρα να σηκωθώ να φτιάξω καφέ.

Η Βίκυ τον κοιτάει ξανά, ωραίος φαίνεται, σαν μωρό, αλλά τι σκέφτεται? Γιατί με κοιτάει έτσι? Θα είναι για τα 700 γραμμάρια που πήρα στις γιορτές. Φαίνεται ε? κι αυτό το τζιν δείχνει τα ψωμάκια.. πω πω!! Πρέπει να αλλάξω! Και να πάω για ψώνια, μια χοντρή σαν κι εμένα δεν μπορεί να φοράει τα ίδια ρούχα και αυτός είναι ψηλός, ενώ εγώ όχι.. λογικό να μη με θέλει πια

Ο Γιώργος φτιάχνει καφέ και κόβει και λίγο κέικ.. κόβει κι ένα ακόμα: Έλα αγάπη, πάρε ένα κομμάτι!
Τι???? κέικ?? Επίτηδες το κάνεις???? Εντάξει έχω πάρει 700 γραμμάρια αλλά όχι και να μου συμπεριφέρεσαι έτσι? Εγώ σ’ αγαπάω και κάνω τα πάντα για σένα! Μήπως θες να παχύνω για να έχεις δικαιολογία να με χωρίσεις!! Γιατί το ξέρω, κατά βάθος τη Νίτσα θες ακόμα! Αλλά όχι κύριε το σχέδιο σου δεν θα πετύχει!! Πάω στη δουλειά και όταν γυρίσω φρόντισε να είσαι εδώ!!!!! Πρέπει να μιλήσουμε!!

Η Βίκυ πάει στη δουλειά νευριασμένη, στεναχωρημένη, απογοητευμένη, παίρνει τις φίλες της τηλέφωνο και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε, περνάνε ώρες πάνω από καφέδες και ποτά, με κλάματα και συμβουλές!

Ο Γιώργος έχει μείνει με το κέικ στο χέρι και σκέφτεται ότι το κέικ με κομμάτια λεμονιού δεν πρέπει να της αρέσει… και φεύγει να πάει το αυτοκίνητο στο συνεργείο!

3 σχόλια:

froggy είπε...

"he's just not that into you"
sex & the city

Ανώνυμος είπε...

Sofa logia... :)

tomtechgr είπε...

το πραγμα ειναι απλο αλλη φορα κεικ με φροουτα και μαυρη ζαχαρη και ολοι καλαααα